1. Kupalište
  2. Gastronomija
  3. Rekreacija
  4. Zabava
  5. Izleti
  6. Ostali sadržaji
02.jpg
03.jpg
5.jpg
CF042232.jpg

Plaža i dokovi

Hotel raspolaže sa sopstvenom plažom gdje možete provesti ugodno ljetnje popodne uživajući u šumu mora . Na samoj plaži gostima hotela na raspolaganju je besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana . Osim šljunkovite plaže , u okviru kupališta na raspolaganju je i dok za Vaše nezaboravno kupanje .  

3.jpg
31.jpg
4.jpg
6.jpg
pms_0.jpg

Bazeni

U sklopu hotelskog kompleksa na raspolaganju gostima su dva bazena sa kristalno čistom morskom vodom . Bazeni posjeduju i efekte kao što su vodena pečurka , hidromasažeri , mlazinice isl. Oba hotelska bazena posjeduju i manje djelove namijenjene za kupanje djece . Upotpunjeni sa odličnom ponudom hrane i pića plažnih barova , naši bazeni su idealno mjesto da provedete vrele ljetnje dane sa svojom porodicom .

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg

Mediteranski restoran

Mediteranski restoran Resorta Ruža Vjetrova (100 mjesta), pansionski restoran na bazi švedskog stola, savremenog enterijera i arhitekture, sa izuzetnim pogledom na more, učiniće vaše uživanje u mediteranskoj kuhinji neponovljivim.

1.jpg
11.jpg
2.jpg
91.jpg
92.jpg

Konoba

Nacionalni restoran – KONOBA, autentičnog enterijera od kamena i drveta, sa fantastičnim pogledom na more, nudi našim gostima jela nacionalne kuhinje i čuvena jela ispod sača. Kapacitet ovog restorana je 40 mjesta sa prelijepom terasom od 100 mjesta. Sastavni dio je i vinoteka od 30 metara kvadratnih, u posebno sagrađenom voltu. Neka sva vaša čula zablistaju.

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg

Plažni bar

Plažni bar prostire se na dvije terase iznad bazena, sa oko 150 mjesta i VIP terasom sa pogledom na pučinu. Očekuju vas izuzetan izbor raznovrsnih pića, koktela i poslastica, kao i odlična muzika. Pridružite nam se u dobrom ritmu koji podiže raspoloženje.

m1.jpg
m2.jpg
m9.jpg

Masaža

Da bi doživljaj odmora i apsolutnog uživanja, bio pravi, samo za Vas smo pripremili i relaksirajuću masažu. Dok vam se u glavi budu mješali mirisi morske vode, opojnog vina, prelijepe mediteranske kuhinje, četinara i dok budete uživali u suncu, bojama i ukusima opustićete se kao nikada u životu.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Sport

U ovoj oazi zelenila, tik uz morsku obalu, za sportiste, i one mlade duhom, pripremili smo posebne terene za sport. Možete se rekreirati uz odbojku, fudbal, tenis, košarku, trčanje ili plivanje. Šta god da odaberete, opustiće vas priroda svuda oko vas!

001.jpg
01.jpg

Dječije igralište

Za naše najmlađe posjetioce, pripremili smo posebne sadržaje. U okviru Hotel Resorta, napravili smo specijalno mjesto - dječije igralište, na kome će djeca sa svojim roditeljima moći da provedu kvalitetne sate u ovom zanimljivom ambijentu. Ljuljaške, tobogani, kućice... čitav jedan mali svijet.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Zoo vrt

Hotel Resort Ruža vjetrova, u svojoj ponudi ima i nešto sasvim posebno. Zoo vrt, sa njegovim stanovnicima, doneće vam zanimljive trenutke, i približiti prirodi na jedan, sasvim nov način.

Noćni klub

Noćni klub

Za sve one koji vole noćni život Hotel Resort Ruža vjetrova nudi Vam druženje do kasnih jutarnjih časova u svom noćnom klubu.

01.jpg
2.jpg
3.jpg

Amfiteatar

Svoje slobodno vrijeme u večernjim satima možete provesti i u okviru pozorišta na otvorenom. Za vas organizujemo zanimljive predstave za sve uzraste.

Skadarsko jezero

Skadarsko jezero

Skadarsko jezero, površine 391 km2, najveće jezero na Balkanu, nalazi se u zetsko-skadarskoj kotlini, zadržavajući rijekom Bojanom kontakt sa Jadranskim morem, koji je prekinuo lanac visokih planina.

Stari Bar

Stari Bar

Stari Bar, 4 kilometra udaljen od centra Novog Bara, nalazi se na strmoj litici u podnožju planine Rumije. Stari Bar se sastoji iz utvrđenog gradskog jezgra, opasanog zidinama iz XI i XII vijeka, koje su obnavljane u XIV i XV vijeku.

ADA-BOJANA-TENDER.jpg
Velika Plaza.jpg
ab1.jpg
ada.jpg
img_5815_a.jpg

Ada Bojana

Ada Bojana je riječno ostrvo koje se nalazi na samom jugu Jadranske obale, na delti rijeke Bojane koja tu čini državnu granicu između Crne Gore i Albanije. Ada je "ostrvo iz raja", koje mnogi smatraju prirodnim rezervatom. Malo ostrvo je vještački stvoreno. Postoje mnoge legende o njegovom nastanku. Najvjernija je legenda o potapanju broda „Merito“ koji se nasukao nakon jednog…

Vinski put

Vinski put

Rejon Crne Gore poznat je po proizvodnji kvalitetnih i vrhunskih vina, specifične arome i intenzivne tamne boje, s visokim procentom alkohola (12%-15%) i velikom količinom ekstrakta ...

Kite surf

Kite surf

Jedna od najatraktivnijih surf destinacija na Mediteranu jeste upravo Velika plaža u Ulcinju. Kitesurfing je relativno mlad ekstremni sport i predstavlja kombinaciju elemenata windsurf-a, snowbord-a i paragliding-a. Vjetar, prostrana peskovita plaža i veliki broj sunčanih dana u godini, idealna su kombinacija za kitesurfing. Zato je ulcinjska Velika plaža na samom vrhu destinacija za ljubitelje ovog sporta. U toku sezone, od…

Konferencijska sala

Konferencijska sala

Konferencijska sala Resorta "Ruza Vjetrova" sa 40 mjesta, opremljena najsavremenijom opremom, omogucice Vam da u jedinstvenom prirodnom okruzenju organizujete poslovne i edukativne prezentacije, konferencije i seminare.