Legenda o Ruži Vjetrova

Od davnina, kapetanima brodova, kroz teške oluje, pomagao je kompas - Ruža vjetrova, krug horizonta sa naznačenim stranama svijeta i pravcima trideset i dva vjetra. Ucrtavanjem u krug te trideset i dvije tačke kompasa, dobijamo tradicionalnu ružu od trideset i dvije latice. Lokacija rta, na kome se resort Ruža Vjetrova nalazi, predstavlja mikro prostor gdje se ukrštaju vjetrovi, čineći ga unikatnim na crnogorskom primorju i doprinoseći atraktivnosti i raznolikosti naše ponude.

Rezerviši smještaj

Hotel resort

Hotel Resort Ruža Vjetrova, osnovan je 2009. godine sa namjerom da našim gostima pružimo neponovljivo iskustvo prirode. Stvarajući poseban odnos prirode i kulture, u ambijentu jedinstvenom po svom konceptu i elementima dizajna, omogućili smo gostima autentično, intimno iskustvo.

Miks kulturnih, geografskih i istorijskih sadržaja, širok spektar usluga, nude atmosferu savršene ugodnosti i raznolikosti.

01.jpg
1.jpg
onama1.jpg
wr.jpg

Kako do nas

Dolazak avionom:
Aerodrom Podgorica – Hotel 48,10 km
Aerodrom Tivat –Hotel 59,20
Aerodrom Dubrovnik –Hotel 93,20 km

Dolazak brodom:
Luka Bar – Hotel 10 km (brodska linija za Italiju)

Dolazak automobilom/autobusom iz pravca:
Dubrovnik/Herceg Novi/Kotor/Budva/Bar/Ulcinj - Jadranska magistrala E 851
Podgorica - Magistralni put E65 Podgorica-Petrovac – odvajanje za tunel Sozina – priključenje na Jadransku magistralu E 851

Dolazak vozom:
Želj.stanica Bar (Medjunarodna linija Bar-Beograd) – Hotel 10km

FaLang translation system by Faboba